Bestellingen

Levertijden

Wij vermelden bij ieder artikel afzonderlijk de verwachte levertijden. De verwachte levertijden zijn indicatief en worden automatisch aangepast op basis van informatie die aan ons wordt verstrekt door de leveranciers en fabrikanten. Daadwerkelijke levertijden kunnen hierdoor afwijken van de weergegeven  levertijden. > meer informatie


Levering

Wanneer wij uw bestelling hebben afgehandeld in ons magazijn ontvangt u van ons een automatische mail met bijhorende Track & Trace informatie van uw bestelling.
Heeft u voor 'ophalen in Beek' gekozen? Dan nemen wij contact met u op zodra uw bestelling voor u klaar staat. > meer informatie


Deelleveringen

Bij bestellingen van meerdere artikelen waarbij deze artikelen verschillende levertijden hebben kunnen er deelleveringen ontstaan. Het is niet mogelijk een hierin een voorkeur aan te geven.
We doen doorgaans ons best het bestel -en verzendproces te optimaliseren om deelleveringen te minimaliseren. 

Let op: wanneer u een SET besteld waarbij een deel van de set een langere levertijd heeft, wordt het voorradige deel van de set alvast naar u verzonden. Het is niet mogelijk hierin een voorkeur aan te geven.


Bestelling annuleren

Zolang uw bestelling nog niet door ons magazijn in bewerking is genomen kunnen wij uw order kosteloos annuleren. Wanneer u al een gedeelte van uw bestelling heeft ontvangen, maar de gehele bestelling wenst te annuleren dan dient u de al ontvangen artikelen op eigen kosten aan ons te retourneren. 

Wij kunnen een set/ bundel slechts compleet annuleren; indien u een set/ bundel product heeft besteld waarvan een gedeelte reeds verstuurd is dient u het reeds verstuurde op eigen kosten aan ons te retourneren. Het is niet mogelijk een terugbetaling van een set te verrekenen.

Wij kunnen enkel complete orderregels annuleren, het annuleren van gedeeltelijke orderregels is niet mogelijk.

Wij nemen enkel annuleringen in bewerking die worden ingediend bij onze > klantenservice


Let op: klanten die hebben aangekocht met betaling via PayPal en de bestelling willen annuleren verzoeken wij dringend de annulering via onze klantenservice te communiceren. 


Herroepingsrecht

Het herroepingsrecht is enkel van toepassing voor particuliere consumenten daar het onderdeel is van de consumentenwetgeving. Aankopen met intentie tot gebruik tot zakelijke doeleinden zijn van het herroepingsrecht uitgesloten.

U heeft als particuliere klant het recht om binnen 14 dagen na ontvangst uw volledige bestelling zonder opgave van redenen gebruik te maken van het herroepingsrecht en uw bestelling te annuleren. Nadat u de herroeping bij ons kenbaar heeft gemaakt heeft u 14 dagen de tijd om uw bestelling retour te sturen.

Voorwaarden herroepingsrecht
• Bij een herroeping zijn de verzendkosten voor de retourzending voor uw eigen rekening.
• Bij beschadigingen heeft Senco Online het recht om kosten in rekening te brengen ter hoogte van minimaal 30% van het aankoopbedrag van het artikel (excl. btw). 
• Indien u meerdere artikelen heeft besteld, die afzonderlijk worden geleverd geldt de dag waarop u het laatste artikel heeft ontvangen.
• Bij een artikel dat uit verschillende onderdelen bestaat, geldt de dag waarop u het laatste onderdeel heeft ontvangen.

Let op: De kosten voor een retourzending zijn voor uw eigen rekening. U bent zelf verantwoordelijk voor het terugsturen van het pakket. 

*Om het herroepingsrecht uit te oefenen dient de consument de verkoper (Senco Online, Aziëlaan 8, 6199AG Maastricht-Airport (NL), info@sencoonline.nl, +31 85 237 15 00 (klantenservice)) via een ondubbelzinnige verklaring op de hoogte te stellen van de beslissing om de overeenkomst te herroepen. De consument kan gebruik maken van het model-herroepingsformulier, hiertoe is de consument niet verplicht. Wij streven ernaar uw bericht binnen 48 uur in behandeling te nemen. Wij zullen vervolgens het bestelbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product in goede orde door ons retour is ontvangen.


>Algemene voorwaarden